Palvelemme joka päivä maanantaista sunnuntaihin klo 8-19
FI EN RU
Rekisteröidy

Kukkien kotiinkuljetus

Toimituspalvelut

heading-icon

TOIMITUSAIKA - Arkisin ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset toimitetaan perille samana päivänä. Viikonloppuisin tilauksen takaraja samalle päivälle on klo 16.00. Kaikkialle sunnuntaitoimitus ei ole mahdollista, tällöin kukat toimitetaan perille jo lauantaina tai vastaavasti maanantaina. Iltaisin, viikonloppuisin, juhlapäivinä ja kuluttajaosoitteisiin, emme voi taata toimitusta tiettynä kellonaikana. Erityistilaisuuksiin kuten hautajaisiin toimitamme tilaukset toivomananne aikana. Toimitusaikaa ei voida vahvistaa. Toiveenne pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan. Toimitusaikatakuu ei ole voimassa juhlapäivinä. Määräaikaan mennessä tehdyt tilaukset toimitetaan viimeistään juhlapäivän aikana. Määräajan jälkeen saapuvat tilaukset toimitetaan vastaanottajalle seuraavan arkipäivänä, tai heti kun se on mahdollista. Varmimmin kukat ovat perillä toivomanasi päivänä, kun teet tilauksen viimeistään edellisenä arkipäivänä.

 

ANNETUT TIEDOT JA VAHINGON KORVAUS - Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Joensuun kukkatalo ei ole vastuussa asiakkaan antamien mahdollisten virheellisten tietojen kuten osoitteiden ja ovikoodien, puutteellisten/virheellisten puhelinnumerojen hänelle aiheuttamista haitoista, eikä vahingosta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, Joensuun kukkatalo ei palauta tuotteen ja kuljetusten hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa.

 

TILAUKSET JA MAKSAMINEN - Asiakkaan antamat tiedot pidetään luottamuksellisena, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Tilausvahvistus toimitetaan automaattisesti tilatessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. - Tilausjärjestelmästä (nettikaupasta) jätetty tilaus astuu voimaan vasta kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu. Laskutusta käytettäessä kaikkien erääntyneiden laskujen tulee olla maksettu ennen uutta toimitusta. VASTAANOTTAJAA EI TAVOITETA - Mikäli kukkien vastaanottaja ei ole paikalla kukkia toimitettaessa yritetään vastaanottajaa tavoittaa puhelimitse tai tekstiviestillä, kukat jätetään tällöin yleensä oveen tai naapuriin. Mikäli asiakas on antanut luvan jättää kukat oveen, vastaa hän myös kustannuksista joita lähetyksen katoamisesta aiheutuu. Kylmällä ilmalla ei kukkia voida jättää ulos. Tällöin kuljetus palautuu kauppiaalle. Kuljetusta tilatessaan maksaa tilaaja yhdestä toimituksesta, näin ollen kukat toimitetaan vastaanottajalle samaan hintaan vain kerran. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta tai toimitus epäonnistuu virheellisten, tai puutteellisten tietojen vuoksi, voi toimittava kauppias halutessaan pyytää asiakasta noutamaan kukat liikkeestään. Toimittava liike voi myös olla yhteydessä tilaajaan, tai vastaanottajaan sopiakseen uusintatoimituksesta. Uusintatoimitus on maksullinen.

 

MAKSUT VISA, VISA-ELECTRON TAI MASTERCARD -KORTEILLA - Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Joensuun Kukkatalo toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana, ja lisäksi se tai sen alihankkija toimittaa tuotteet ostajalle.

TAKUU - Kukille annetaan tuoreustakuu. Mikäli laatu ei vastaa odotuksianne, on tuotteesta reklamoitava välittömästi toimituksen jälkeen. Koska kukat ovat elävää materiaalia, ei myöhässä saapuvia reklamointeja voida huomioida. Mahdolliset huomautukset, jotka kohdistuvat tavaran laatuun tai toimitukseen, on tehtävä välittömästi toimituksen tapahduttua toimittavaan kauppaan tai Joensuun Kukkatalolle. Mikäli tuotteessa on toimittajasta johtuva laatuongelma, toimitetaan vastaanottajalle uudet kukat veloituksetta. Tavarantoimittaja ottaa tällöin aiemmin toimitetun tuotteen takaisin. Mikäli kukkien vastaanottaja ei anna hänelle toimitettua viallista tuotetta takaisin, ei Joensuun Kukkatalolla tai sen toimittajalla ole velvollisuutta toimittaa uusia kukkia, koska laatuvirhettä ei voida todentaa.

 

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA PALAUTUKSET Jos olet tehnyt tilauksen, ja syystä tai toisesta haluat peruuttaa tilauksesi, voit tehdä sen vuorokautta ennen kuluitta. Maksupalautukset tapahtuvat käytetyn maksuvälineen mukaisesti. Luottokorttiostot hyvitetään luottokortille, pankkimaksut pankkitilille jne. Tuotteet valmistetaan aina asiakkaan tilauksesta ja toivomusten mukaisesti, eikä tuotteita pystytä myymään edelleen ilman huomattavia tappioita. Tuotteilla ei näin ollen ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta.

 

HUOM! TUORETUOTTEILLA EI OLE KULUTTAJASUOJALAIN MUKAISTA PALAUTUSOIKEUTTA.