Työnhakijalle

Rekrytointi

heading-icon

Joensuun Kukkatalo on yksityinen puutarhamyymälä, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia palveluja ja tuotteita kaikissa puutarhaan ja kasveihin liittyvissä tarpeissa. Joensuun alueen laajin kasvivalikoima ulko -ja sisäkäyttöön niin monivuotisten kuin yksivuotisen osalta.

Meillä on laaja puutarhatuotevalikoima aina kasvien esikasvatuksesta puutarhanhoitoon sekä piharakentamiseen. Ammattitaitoinen ja luotettava henkilökuntamme sekä asiantunteva ja asiakaslähtöinenpalvelu ovat päävahvuuksiamme.

Joensuun Kukkatalo tarjoaa työntekijöilleen kannustavan ja mukaansatempaavan työilmapiiriin sekä vihreän työympäristön.

Alati uudistuvana puutarha-alan yrityksenä pysymme ajan tasalla vihermaailman uusista tuulista, mikä tarkoittaa uusia elämyksiä ja raikkaita ideoita paitsi asiakkaillemme, myös työntekijöillemme.

Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja puutarha-, visuaalisen- sekä myyntialan opiskelijoille.

Työharjoitteluusi voi liittyä mm. asiakaspalvelua, myymälätyöskentelyä, somistamista, floristiikkaa, viljelyä ja piharakentamista. Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin ja ota rohkeasti yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

Avoimet työpaikat

Alla ilmoitamme avoinna olevista työpaikoista. Kaikkiin paikkoihin voit hakea lomakkeella, joka löytyy tämän sivun lopusta.

?

Myyjä / Floristi

?

Myyjä / Puutarhuri, Joensuu

?

Myyjä - Pihatarvikkeet, Joensuu

?

Puutarhaneuvoja- suunnittelija, Joensuu

?

Kassamyyjä, Joensuu

Hakulomake

* Pakollinen kenttä