Papu, Pensas-, 'Borlotto Rosso'

5,01 €

Pensaspapu. Sekä pavut (siemenet) että palot ovat punavalkoisia. Suorat ja litteät palot kasvavat noin 11–12 cm:n mittaisiksi ja noin1,5 cm:n paksuisiksi. Paloissa kasvaa 5–6 papua. Pavut voidaan keittää tuoreina tai ne voidaan kerätä vasta, kun palko on ke lastunut ja pavut ovat kypsyneet ja kuivuneet. Papujen säilyvyyttä parannetaan kuivattamalla niitä sisätiloissa muutamia päiviä ennen varastointia. Kuivatut pavut valmistetaan liottamalla ja keittämällä. Papuja ei saa koskaan syödä raakana! Viihtyy aurinkoisessa paikassa kuohkeassa, multavassa ja kosteassa mullassa. Kastellaan usein kukinnan aikana. Kylvön jälkeen maata on pidettävä kosteana siihen asti kunnes itääminen alkaa.

Määrä

Tuote saatavilla: Varastossa