Palvelemme joka päivä maanantaista sunnuntaihin klo 8-19
FI EN RU
Rekisteröidy

Yrityksestä

Tervetuloa Joensuun Kukkataloon

heading-icon

Valikoimiimme kuuluvat leikkokukat, kauniit ja kestävät leikkokukkakimput ja -asetelmat, viherkasvit, mullat, lannoitteet ja muut perinteiset kukkakauppa-tuotteet ruukuista kortteihin ja adresseihin. Lisäksi tarjoamme sidontapalvelun, kotiinkuljetuksen, kukkavälityksen muualle Suomeen ja ulkomaille, sekä pääasiallisesti yritysten käyttämän viherkasvien hoitosopimuksen. Vuokraamme myös viherkasveja erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Varsinkin sidontatöitä tilatessa pitäisi muistaa tehdä tilaus hyvissä ajoin (Hääkimpun tilaus pitäisi tehdä noin 2 viikkoa etukäteen, suru-, ristiäis- ja onnittelukukat mielellään 4 päivää etukäteen.). Lopputulos on aina parempi jos floristi on varautunut tilaukseen.

Kun taitoa ja mielikuvitusta yhdistää, pystyy kukista luomaan ainutkertaista taidetta joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

Tilaukset onnistuvat verkkokaupan kautta, puhelimitse, sähköpostitse ja tottakai vierailemalla myymälässämme. Tarjoamme myös kotiinkuljetuksen.

Joensuun kukkatalon asiakaskunta muodostuu noin 50 000:sta asukkaasta, ohiajavista mökkiläisistä ja juhliin menijöistä. Asiakkaita on Joensuun ympäristö kunnista savon ja etelä-karjalan alueelta, mutta suuremmaksi osaksi ostajat ovat vakioasiakkaita. Heille liike on tuttu ja turvallinen suuresta valikoimastaan sekä aukioloajoistaan.

Joensuun kukkatalo on Joensuun seudun suurin kukkakauppa ja sen asiakaskunta on vakaa.

Joensuun kukkatalon rakennuksen takana on 800 neliömetrin suuruinen viljeltävä pinta-ala ja kokonaispinta-alaa on yhteensä 2600 neliömetriä. Siellä kasvatetaan mm. sipulikukista amaryllis, hyasintti, tulppaanit, ruukkunarsissi, sekä erilaisia ryhmäkukkia.  Tällä saadaan se että ihmiset saavat tuoreita kukkia ostamalla ne suoraan viljelytuotantopaikalta. Osa kukista tulee kukkatalolle eri puutarhoilta ympäri Suomea.

Osa kukista tuodaan myös ulkomailta. Esimerkiksi suurin osa viherkasveista ja ruukkukukista tulee kuorma-autolla Hollannista. Joka viikko tulee myös Hollannista leikkokukkia ja viherkasveja Aalsmerin huutokauppahalleista.

Joensuun kukkatalon vahvuudet markkinoilla perustuvat pitkälti sen ainutlaatuiseen liikeideaan ja ahkeraan työntekoon. Joensuun kukkatalon vahtuutena on suuret valikoimat ja hyvät aukioloajat (ma-su klo: 9-19).

Hyvään asiakaspalveluun kuuluu myös se, että yritys pystyy myymään laatukukkia edullisin hinnoin. Kilpailukyvyn säilyttäminen onkin yrityselämän yksi tärkeimmistä asioista.

 

                                                                          

Joensuun Kukkatalon oma blogisivusto

Yhteistyökumppaneitamme

heading-icon