Tarina

heading-icon

Tule Elämykselliseen Kukkataloon, josta saat laadukkaita tuotteita ja tuoreita leikkokukkia sekä on meillä turvallista liikkua!

Joensuun Kukkatalo on perustettu vuonna 1997 ja on Joensuulainen perheyritys.

Kukkatalo on palvellut joensuulaisia ja lähiympäristöä yli 20 vuotta erilaisten kuluttajien ja yritysten kukkamuistamisissa, ko­ti­puu­tar­hu­reiden harrastuksessa kuin vi­he­ra­lan am­mat­ti­lai­sia Joensuun Raatekankaalla. 

Puu­tar­ha­myy­mä­läs­tä on vuo­sien var­rel­la ke­hit­ty­nyt yk­si Joensuun alueen mer­kit­tä­vis­tä osaa­jis­ta ja suun­nan­näyt­tä­jis­tä viherrakennus, kukkakauppa – ja puutarha-alalla.

Idea­rik­kaus, ai­to asia­kas­pal­ve­lu se­kä mo­ni­puo­li­set ja laa­duk­kaat tuot­teet ja pal­ve­lut yh­dis­ty­vät puu­tar­ha­myy­mä­läs­säm­me vuoden jokaisena päivänä.

Meillä on turvallista liikkua!

 

ARVOMME

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää. Ilman Teitä ei ole meitä.

Ympäristöstä huolehtiminen ja kierrätys on meille tärkeää. Suosimme kotimaisia tuotteita ja tuottajia kuljetuskustannusten ja päästöjen vähentämiseksi. Käytämme mahdollisuuksien mukaan kompostoituvia pakkaus- ja sidontamateriaaleja.

Teemme mielellämme yhteistyötä paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa, jotta voisimme yhdessä lisätä paikkakuntamme hyvinvointia ja tukea toisiamme. Haluamme vahvistaa Pohjois-Karjalan hyvinvointia ja palveluita.

 

TEEMME YHDESSÄ

Työllistämme keskimäärin 12 henkilöä ympäri vuoden. ”Meillä on hieno tiimi tekemässä tätä meidän juttua Teille ja yrityksemme menestys pohjautuu yhdessä tekemiseen, ammattiosaamiseen ja valikoiman laajuuteen” Saara Hyttinen sanoo.

Olemme palvelulähtöisiä runsaalla valikoimallamme ja viikottain vaihtuvilla tarjoustuotteilla.

Ilahdutetaan yhdessä Kukilla, Meille on kiva ja helppo tulla! Palvelemme verkkokauppamme kautta Sinua 24/7. Toimitamme kukkasia turvallisesti ilman kontaktia toimitusalueellamme sekä lähetämme verkkokaupasta hyvin pakatut tuotteemme ympäri Suomen!