Viherseinä

heading-icon

Viherseinä

 

Kasviseinä on näyttävä sisustuselementti. Kasvit tuovat tunnelmaa kaikkiin tiloihin ja ne raikastavat sekä puhdistavat sisäilmaa. Viherseinä kotiin ja toimistoon on upea ja moderni sisustusratkaisu.

 

Toteutamme näyttävän tilanjakajan, yrityksesi logon tai ihan mitä vaan viherkasveista, silkkikasveista tai sammaleesta toiveidesi mukaan.

 

Sisäilmaongelmat ovat haasteena nykyisin monissa yrityksissä. Sisäilman laadulla on keskeinen merkitys terveyteen, viihtyvyyteen ja työn tuottavuuteen. Elävä kasviseinä auttaa näissä ongelmissa puhdistamalla ja kosteuttamalla sisäilmaa luonnon keinoin.

 

Sisäilmaongelmat ovat haasteena nykyisin monissa yrityksissä. Sisäilman laadulla on keskeinen merkitys terveyteen, viihtyvyyteen ja työn tuottavuuteen.

 

Elävistä viherkasveista tehty kasviseinä auttaa näissä ongelmissa puhdistamalla ja kastelemalla sisäilmaa luonnon keinoin tehokkaasti.

Kasviseinään on mahdollista valita eri kasvilajikkeita, jolloin yleisilmeestä tulee näyttävä ja mielenkiintoinen silmälle.

 

Viherseinärakenteemme ei ole kiinteä, vaan se koostuu yhdestä tai useammasta moduulista. Näitä moduuleja voidaan pinota ja asettaa vierekkäin tehden erilaisia kokonaisuuksia.

 

Viherseinä nimensä mukaisesti kiinnitetään usein seinään, mutta rakenteensa ansioista seinä voi olla myös oma erillinen liikuteltava elementtinsä. Pyörät alle ja viherseinä toimii esimerkiksi tilanjakajana.

 

Seinämme koostuvat kahdesta osasta: kasviosasta sekä altaasta. Kasveille varattu kouru, eli kasviosa, joka kiinnitetään suoraan seinän rakenteeseen. Altaan kautta kasvit saavat veden sekä tarvittavat ravinteet.

 

Viherseinässä on modulaarinen rakenne, automatisoitu kastelu ja energiatehokas LED-valaisin.

 

Voit valita, kasvavatko kasvit allergiavapaasti hydroviljelyssä, perinteisessä viherkasveille tarkoitetussa multaseoksessa tai puolihydrossa.

 

Toteutamme suuria ja näyttäviä viherseiniä aidoista kasveista, trendikkäitä sammalseiniä ja vaativampia olosuhteita kestäviä silkkikasviseiniä.

 

Viherseinänmuoto, sisustukseen integroiminen sekä kasvivalinnat tehdään aina toiveidesi mukaan.

Asiantunteva henkilökuntamme kertoo Sinulle mielellään lisää viherkasviseinistämme.

Kasviseinät tehdään aina mittatilaustyönä tarpeesi mukaan.

 

Pyydä tarjous tästä (linkki) tai ota yhteyttä info@joensuunkukkatalo.fi