Luonnossuunnitelma

Luonnossuunnitelma

heading-icon

Pihasuunnitelman ensimmäinen vaihe on luonnos. Luonnossuunnitelma on mittakaavaan piirretty, ja siitä ilmenevät pihan toiminnot ja muotokieli, rakenteet, kasvillisuus ja materiaalit. Luonnoksessa on mukana valokuvia pihalle ehdotetusta kasvillisuudesta ja materiaaleista, sekä tarpeen mukaan havaintokuvia.

 

PIHAN TOTEUTUSSUUNNITELMA

Pihan toteutussuunnitelma tehdään hyväksytyn luonnoksen pohjalta. Toteutussuunnitelmassa ovat mukana mitat, tarvittavat korkeudet, istutussuunnitelma, kasvilista, materiaalit ja menekit, sekä työohjeet.

Tarvittaessa toteutussuunnitelmassa on mukana myös detaljikuvia pihalle tulevista rakenteista. Toteutussuunnitelman avulla urakoitsijan on helppo laskea mahdollisimman tarkka tarjous rakentamisesta.

Kokonaisvaltaisen pihasuunnitelman hinnat ovat 500 – 5000€ välillä (sisältää pihakäynnin, luonnossuunnitelman ja toteutussuunnitelman). Suunnittelun kustannukset riippuvat suunniteltavan alueen koosta ja suunnitetavien asioiden määrästä ja laadusta. Tarkan tarjouksen suunnittelutyöstä saat pihakäynnin jälkeen.

 

ISTUTUSSUUNNITTELU

Pihan ilmettä voidaan muuttaa paljon myös istutusten uusimisella. Kauttamme saat asiantuntijan käymään läpi pihan nykyisen kasvillisuuden ja suunnittelemaan tarvittavat muutokset. Puutarhurimme tekee sinulle yksityiskohtaiset istutussuunnitelmat, ja tarvittaessa saat myös toteutuksen meiltä. Puutarhurin käynnin kustannukset ovat 76,90€/h + kilometrikorvaukset 0,60€/km. (ei koske kaupunkialueella)

Käynnin aikana istutusten mahdolliset muutokset käydään läpi suullisesti. Mahdollinen piirretty istutussuunnitelma hinnoitellaan erikseen käynnin jälkeen.

Varaa nyt suunnittelijaltamme aika pihakäynnille, sekä kysy apuamme puutarhan hoito- ja rakennustöistä.

 

Ota yhteyttä: info@joensuunkukkatalo.fi