Pihakonsultaatiokäynti

Pihakonsultaatiokäynti

heading-icon

Pihakonsultaatiokäynnillä kartoitetaan sinun toiveita ja tarpeita, sekä luonnostellaan erilaisia ideoita, joilla puutarhasta tai pihasta saataisiin entistäkin toimivampi tai tyylikkäämpi kokonaisuus.

Ammattitaitoinen pihasuunnittelijamme sovittaa toiveesi, kasvit ja tarvikkeet, pihan toiminnot ja rakenteet, sekä kodin tyyliin sopusointuiseen pakettiin, joka vastaa tarpeisiisi ja toiveisiisi niin tyyliltään kuin hoitovaatimuksiltaan.

Pihasuunnitelma auttaa pitämään piharakentamisen kustannukset kurissa, sekä kohdistamaan budjetin tärkeimpiin osa-alueisiin.

Pihasuunnittelu alkaa pihakäynnillä, jonka aikana kartoitamme kohteen lähtötiedot ja toiveesi suunnitelman toteuttamiseen. Pihakäynnin perusteella annamme hinnan itse suunnittelutyöstä.

Ennen käyntiä suunnittelijalle toimitetaan lista toiveista pihan muutosten suhteen, ja tarvittavat pohjatiedot tontista.

Pihasuunnittelijan käynnin kustannukset ovat 89€/h (käynnin kesto riippuen kohteen laajuudesta, yleensä noin 1,5 – 2,4h. Käynnin aikana pyritään suorittamaan myös tarvittavat mittaukset tontilla) + kilometrikorvaukset 0,60€/km.