Palvelemme joka päivä maanantaista sunnuntaihin klo 8-20
FI EN RU
Rekisteröidy

Pihankunnostus Liperissä

Pihanraivaus- ja rakennustyöt

heading-icon

Liperin työmaa alkoi vuosien saatossa kertyneiden ylimääräisien kasvien ja turhaksi käyneiden roskien ja tavaroiden siivoamisella. Tarkoitus oli myös saada pihasta epätasaisuudet pois lisäämällä painautumiin ja kuoppiin uutta maata. Villinä kasvaneet elämänlangat ja vatut, sekä muut nousevat puuntaimet piti kuitenkin ensin raivata pois, että tilannetta pystyi katsastamaan uudelleen. Kaivinkoneen avulla juurakot ja maata sai helposti siirrettyä, sekä minidumpperia apuna käyttäen maansiirto onnistui helposti. Talonseinustaa kiertää koko matkaltaan uusi sepeli nurmikonreunusmuovin kera, etteivät kivet valu uudelle kasvavalle nurmikolle.

 

Uuden perennapenkin rajaaminen talonseinustalle ja kolmionmuotoisen penkin kivityöt tehtiin Lakan Betonin Karelian punamustasta muurikivestä. Hyvin tehtyjen pohjatöiden jälkeen muurikivien asentaminen oli helppoa. Perennapenkkiin istutettiin katekankaan asentamisen jälkeen uusia heinä- ja havukasveja. Lopullinen viimeistely tehtiin happamalla kuorikatteella. Kun kaikki kivityöt ja mullat oli pihalle ajettu ja levitetty, istutettiin molemmin puolin tonttia uudet pensashanhikin taimet rajaamaan tonttia. Uusi nurmikko kylvettiin lopuksi ja tasoitettiin mullat jyrällä. Työn kokonaiskesto työmaalla oli noin puolitoista viikkoa. Työmaa jatkuu ensi vuonna uuden terassialueen rakentamisella.

 

Palautetta palvelustamme

 

"Tilasin pihasuunnittelun ja pihan kunnostuksen Joensuun kukkatalolta. Hyväksyttyäni tarjouksen, työt alkoivat ripeästi Tekijät huolehtivat siitä, että pysyin ajantasalla piharemontin käänteistä. Työt tehtiin siististi ja omat jäljet korjattiin ja siistittiin. Työnjälki on hyvää ja olen tyytyväinen pihan ilmeen siistiytymiseen. Keväällä jatketaan terassin laajennuksella ja mahdollisesti autopaikan kiveämisellä. Piha on nyt helpompi pitää siistinä ja siellä oleskelee myös mieluummin, kun ei ole rytökasoja eikä "viidakkoa" ympärillä. Kevättä ootellessa :)"

 

- Arja Liperistä, kiinteistön omistaja

 

                                                             

Ennen                          Jälkeen