Garden Lights ulkovalaisimet

Kytke itse

1 kytke itse
Valitse valaisimet

Valitse haluamasi valaisimet laajasta valikoimastamme. Voit valita niin monta valaisinta kuin haluat noin 50 tunnelma-, terassi- ja puutarhavalaisimen valikoimastamme ja yhdistää vapaasti kaikkia valaisimia keskenään samaan muuntajaan. Yhdellä muuntajalla voi tehdä pisimmillään jopa 80 metriä pitkän kaapeloinnin.

2 kytke itse
Valitse muuntaja

Valitse riittävän tehokas muuntaja valaisimien yhteenlasketun tehon perusteella. Ota laskennassa huomioon myös myöhempi laajennustarve sekä mahdollisen hämäräkytkimen 6 W kulutus. Kannattaa valita reilusti tehokkaampi muuntaja, jotta järjestelmää voi myöhemmin laajentaa. Vaihtoehtoina ovat 21 W, 60 W ja 150 W muuntajat.

3 kytke itse
Valitse liitäntäkaapelit

Valitse järjestelmään riittävät kaapelit muuntajan ja valaisimien välille. Kun kaapeloinnin pituus on enintään 30 m tai virrankulutus 35 W, voit käyttää SPT-1 kaapeleita (6 m jatkokaapeli ja 10 m pääkaapeli). Laajemmalle järjestelmälle käytetään SPT-3 kaapeleita (10 m jatkokaapeli ja 15 m pääkaapeli). Kaapelijakajalla voit jakaa yhden liitiimen kolmelle ja kierreliittimellä saat liitoksen haluamaasi paikkaan kaapelissa. Järjestelmään voi liittää tarvittavan määrä kaapeleita ja jakajia, jotta virta saadaan vietyö kaikille valaisimille. Kaikki kaapelit ja liittimet ovat keskenään yhteensopivia.

Seinävalaisimet

Pylväsvalaisimet

Spottivalaisimet

Terassi- ja maavalot

Tunnelmavalot

Tarvikkeet